Servicii

Fie ca vorbim de o petrecere intr-un club sau intr-o discoteca, un event-party corporate, brand event, zilele orasului, baluri de absolvire sau talent booking, Rich Lion Entertainment ofera garantia satisfactiei totale.

BOOKING SHOP

Prin divizia de booking, va oferim posibilitatea sa angajati pentru evenimentul dumneavoastra artisti, dj, prezentatori radio sau tv, actori, dansatori sau orice alta entitate din showbiz-ul autohton sau international, chiar daca ei se regasesc sau nu nominalizati in sectiuniile dedicate ale acestui site, in acordanta cu termenii si conditiile disponibile aici.
Rich Lion are acorduri de colaborare cu majoritatea artistilor romani sau cu reprezentantii acestora iar numele ce pot fi regasite in oferta sunt in continua crestere.

ORGANIZARI EVENIMENTE

Prin divizia de evenimente ne punem in slujba celor care vor sa aiba garantia organizarii unei petreceri reusite. Cand spunem petreceri, avem in vedere un spectru larg de evenimente cum ar fi : petreceri tematice pentru cluburi si discoteci (vezi aici), event-party corporate.

Petrecerile corporate sunt extrem de permisive, limita in ceea ce priveste organizarea lor fiind doar imaginatia sau bunul simt. Experienta de peste 5 ani in organizarea de team-buildinguri si de petreceri corporate ne da posibilitatea sa oferim clientilor garantia succesului si a reusitei depline.

O petrecere reusita inseamna in primul rand distractie, tinuta si colaborare. Oferta noastra pentru petreceri corporatiste include de la locatie (hotel 4****) si stabilirea temei petrecerii, pana la echipamente tehnice si rezervarea artistilor si a prezentatorilor.

IMPRESARIAT ARTISTIC

Talentul poate sa nu insemne nimic daca nu este promovat. Reteta succesului nu este una simpla iar rezultatele presupun efort sustinut atat din partea artistului cat si din partea managementului acestuia.
Know how-ul este esential, iar noi, cei de la RL il avem. Daca ai vreun talent, vino sa te facem cunoscut! Avem profesionisti care vor determina cat esti de talentat si impreuna vom stabili care sunt pasii pe care-i avem de facut. Pe scurt : Marketing, PR, Publicitate, Gestionare agenda, Negocieri contracte, etc.