City Of Lights | Videoclip si Sedinta Foto

Asculta “Till The Sunrise” in timp ce citesti :

CITY OF LIGHTS – Till the sunrise

Alin, Adi si Dan adica cei trei componenti ai trupei City Of Lights, trupa aflata in plin proces de lansare si promovare, au decis sa-si produca pe cont propriu primul videoclip sub aceasta titulatura si, astfel, au petrecut cateva zile pe litoralul romanesc al Marii Negre alaturi de o echipa de profesionisti condusa de Catalin Abalasei, cel care semneaza si pentru imagine. Filmarile au durat 4 zile, timp in care s-a filmat in locatii superbe, in Neptun la Momo Beach, in Mangalia si in Saturn, atat in-door cat si outdoor, dar si pe mare. Scenariul si regia apartin baietilor, fiind un clip de imagine story-ul nu este ceva iesit din comun. Singurele probleme au fost capriciile vremii insa totul e bine cand se termina cu bine.

City Of Light impreuna cu echipa Rich Lion doresc sa multumesca tuturor celor implicati in proiect, printre care Catalin Abalasei, Corinei Brailescu – make-up artist, echipei de manageri de la Momo Beach Club Neptun, Club Vision Saturn, Dan Furcila (Dj Smiley) si celorlati…

Alaturi de promisiunea ca artistbooking.ro va fi locul unde clipul se va lansa oficial, va oferim mai jos cateva fotografii de la filmari. Enjoy !

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.